← НАЗАД НА БОЗА

Како да нанесете руменило?

Како да нанесете руменило?
1291 Читања

Руменилото може навистина да ви помогне доколку имате проблем со бледиот тен. Но, треба да внимавате на правилниот начин на нанесување на руменилото.

Екпертите советуваат да внимавате најпрво на бојата на руменилото, таа да биде во тон кој најмногу одговара на вашиот тен. При нанесувањето започнете од челото, поточно во пределот над веѓите и продолжете надолу по линијата на јаболчниците.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk