Motherhood

Како изгледа детето кога плаче….. од среќа

Дали некогаш сте виделе кога на девојче му се остварува најголемиот сон? Тогаш сте на вистинско место.

Секое дете сонува за Дизниленд, но малкумина се среќници кои навистина го посетуваат.

Ни малата Лили не очекува ништо повеќе од неколку слатки и маички со Мики и Мими Маус. Но тато и мама имаат нешто подобро на ум.

На изглед мирното дарување се претвора во нешто во кое и вие би заплакале. Малечката е неодолива.

Напиши коментар