ШоуБиз

Како изгледал Барак Обама пред 20 години?

Претседателот на Соединетите американски држави, Барак Обама на 29 години бил уредник на вестите со правна позадина на универзитетот Харвард. По повод својата работа, пред 20 години тој снимил краток прилог за телевизијата TBS во врска со афро-американскиот адвокат Чарлс Хамилтон Хјустон.

Погледнете како изгледал Барак Обама пред 20 години кога имал далеку повеќе коса отколку сега, а многу помалку брчки и бели влакна.

Напиши коментар