ШоуБиз

Како Лима игра ламбада?:)

Адријана Лима беше гостин во турската верзија на шоуто „Танц со познатите“.

Таа беше специјален гостин во последната емисија на ова шоу, во која заедно со својот партнер изигра една ламбада.

–        Во еден момент, на „англелот“ му пукна ракавот на жолтиот фустан со реси, но таа си продолжи да игра како да не забележува. По настапот изјавила дека од секогаш ѝ била најголема желба да игра ламбада, традиционалниот танц од нејзината родна земја Бразил.

Еве како изгледа танцот:

Напиши коментар