ШоуБиз

Како синот на Брена краде чанти по плажа?:)

Џеј Рамадановски и Лепа Брена се познаваат доста долго, а сега заедно снимија и спот. Пејачот во времето го учел синот на Брена како да краде чанти од жените додека тие релаксирано се сончале на плажа.

Ромскиот пејач Џеј го учел Виктор (13), синот на Лепа Брена (50) како да краде чанти. Оваа тајна пејачот за прв пат ја споделил со публиката за време на снимањето на првото овосезонско Гранд Шоу за на телевизија Пинк.

–  Само кога ќе ми текне. Пред десет години го учев најмалиот син на Брена како да краде чанти на плажа – кажува Џеј.

Убаво и сликовито се сеќава и на финтите кои ги користеле и на што сè го подучувал младиот ученик.

–   Во тоа време, Брена полуде. Трчаше по мене по цела плажа и викаше. Потоа, ги враќаше чантите на жените од кои крадевме. Умираше од срам – додава Џеј, кој со Лепа Брена се знае долго време.

 

Напиши коментар