← НАЗАД НА БОЗА

Како треба да изгледа тренди торбата за оваа есен според Бекам?

Како треба да изгледа тренди торбата за оваа есен според Бекам?
1381 Читања

Во новата колекција на торби на Викториа Бекам, дава различни димензии. Торбите се направени од високо квалитетен материјал и модерни бои што за секоја жена е главен мотив при купување на торби. Торбите можат да се носат во секоја прилика, не се преголеми.

Викториа е позната како љубител на торбите, нејзината љубов се обиде да ни ја пренесе во новата колекција на торби. Боите се различни, од темноцрвена и црна, па до супер модерни нијанси како што се жолта, црвена или портокалова боја.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk