man fashion

Каква чанта да избереме?

Чантите во денешно време се неизбежен  аксесоар за оние мажи кои ги следат модните тенденции. На машките чанти веќе подолго време не се гледа како на предмет што асоцира на жените, туку како на предмет што придонесува за елегантниот изглед на мажот преку ден и навечер.

Не морате повеќе да трупате ситници во чантата на вашата девојка или пак да ги полните џебовите на вашиот капут или панталоните. Вистина е дека денес е малку тешко да ја изберете вистинската чанта, а тоа да не биде премногу феминизирано, а ни премногу пословно и стандартно на лик на акт ташна. Погледнете го нашиот избор, кој се надеваме ќе ве инспирира!

Напиши коментар