Убавина

Какви би биле кога би имале перфектна симетрија на лицето?

Неверојатно, но кога ќе се загледате во некого па и во самите себе ќе забележите дека постои разлика од цртите на левата и десната страна од лицето. Левата и десната веѓа се разликуваат, цртите на левото и цртите на десното око се разликуваат, усните од левата и десната страна се различни…Може веднаш да го проверите тоа на огледало.

А, за да биде уште позабавно ќе ви покажеме како изгледаат познатите и како би изгледале кога би биле перфектно симетрични, без разлика дали по пример од левата или десната страна. Сепак може да заклучиме дека убавината е во неправилноста.

Секоја позната личност изгледа најубаво како што природно изгледа, без помошта од фотошоп за да биде перфектно симетрична!

Ева Лонгориа
Гвен Стефани
Хали Бери
Џенифер Лав Хјуит
Кристи Тарлингтон
Леа Мишел
Лив Тајлер
Мерил Стрип
Пенелопе Круз
Селма Хаек
Тина Феј

Напиши коментар