Чантата е најдобрата пријателка на жената после дијамантите. Оваа сезона чантите се изклучително забавни, и со разнообразни форми, големини, материјали и бои. Чантите тип кутија се апсолутен “must have” за оваа сезона.

Чантите со крзно станаа хит минатата сезона, и продолжуваат да доминираат. Малите чанти тип “clutch” се секогаш актуелни како и сега. Кратката дршка е скусена максимално, а долгата продолжена е максимално. Двете крајности кај чантите се еднакво модерни.  Змиската кожа е хегемон помеѓу материјалите,  мазната кожа и лакот пробуваат да и бидат сериозна конкуренција. Овој пат веројатно ќе се изненадите од најактуелните бои. Црвено бело и црно бело  не се типичните тонови за есенско / зимски чанти, но есен / зима 2011 – 12 е помалку специјална.

чанти есен / зима 2011 – 12 тип кутија


чанти есен / зима 2011 – 12 со крзно


чанти есен / зима 2011 – 12 со змиска кожа


чанти есен / зима 2011 – 12 тип clutch


чанти есен / зима 2011 – 12 со кратка рачка


чанти есен / зима 2011 – 12 со долга рачка


чанти есен / зима 2011 – 12 лакирани


чанти есен / зима 2011 – 12 црвени


чанти есен / зима 2011 – 12 црно бели


чанти есен / зима 2011 – 12 бели


 

Напиши коментар