Мода

Карл Лагерфилд со нова линија за пролет – лето 2012

Погледнете ја извонредната колекција за пролет – лето, делото на Карл Лагерфилд. Нежно, бело, едноставно и совршено.

Светлите тонови се ин за следната пролет. Наместо интензвните бои кои ги имавме изминатава пролет, следната пролет ќе бидат застапени смирени тонови.

Како облеката, така и фризурата и шминката се едноставни и нежни.

Напиши коментар