ШоуБиз

Карлеуша за геј парадата…

Незадоволна од откажувањето на геј парадата која требаше да се одржи денес, Јелена Карлеуша која е позната по поддршката која ѝ ја дава на геј популацијата, изреволтирана од одлуката на Србија, на Фејсбук даде коментар во свој стил.

–   Црно време за човечките права во Србија, осамна денес како статус на Фејсбук профилот на Карлеуша.

Изреволтирана од откажаната геј парада, Јелена на дрзок начин ѝ покажа на јавноста што таа мисли за сето ова.

Напиши коментар