man fashion

Kenzo за мажи! И овој пат со свежи идеи!

Кензо е бренд кој датира од 1970 година, па сите овие години направија Кензо да има такво искуство кое не дозволува грешки.

Нивната колекција за мажи наменета за оваа зима е едноставна, но сепак посебна. Од едноставни класични комбинации во неа може да најдете и екстравагантност и невообичаеност.

На пистата прошетаа модели кои носеа едноставни црни елегантни сакоа и панталони, но и интересни колоритни комбинации. Па така освен црната боја, оваа колекција ја бојат и јако црвената, сината, жолтата и зелената боја.

Напиши коментар