ШоуБиз

Кеша се сторила фока! Згора на се и се истресе на плажа:)

На Кеша најверојатно ѝ се допадна бразилското сонце и прекрасниот Рио така што реши да помине уште некој ден на тропската клима. По настапот на фестивалот во Рио, Кеша си приушти кус одмор пред повторно да се фрли на работа. Заедно со нејзиниот дечко, таа ужива во секојдневието до максимум.

Поминувајќи поголем дел од деновите на плажа и покрај хотелскиот базен, сите можеа лесно да забележат дека Кеша и не е баш во најдобра форма. По сè изгледа, премногу се опуштила и дозволила да си додаде неколку непотребни килограми, па сега изгледа како некоја фока. Зарем не се сложувате?

И згора на сè, имаше и една незгодна ситуација која папараците веднаш ја забележаа и оковечија на слика. Излезе пупката на Кеша! Еве видете и сами како тоа изгледа.

Напиши коментар