ШоуБиз

Ким и Крис се разведуваат! Не живеат заедно веќе еден месец

Тие не живеат заедно веќе еден месец. Кога Ким ќе дојде во Њујорк отседнува во хотел, а Крис не ни наоѓа време за неа, вели блиска пријателка на парот. Не знам ни зошто воопшто се венчаа вели таа во својата изјава.

Иако до пред извесен период се зборување за среќен брак, па можност за деца во блиска иднина изгледа ништо од тоа нема.

Многумина претпоставуваат дека порно филмот кој Ким го снимала со своето поранешно момче бил пресуден за да се распадне нивниот брак.

Напиши коментар