ШоуБиз

Ким Кардашијан го може и невозможното:)

Како ли само и успева на толку големи потпетици да го помине целиот ден. Ким Кардашијан со екстремно високи потпетици помина цел ден шетајќи со својот внук Месон.

Таа и нејзината сестра Кортни го прошетаа малот Месон во големиот Мистичен аквариум. Можеби Ким не е спремна да има свои деца, но сепак се жртвува за својот внук.

Оваа жртва, со толку големи потпетици да се шета цел ден не би ја поднел секој:)

 

 

Напиши коментар