man fashion

Класичните линии и бои кај чевлите

Машките чевли не се менуваат многу од сезона до сезона, класичните тенденции во однос на машките чевли се речиси секогаш во мода. Ваквите чевли меѓудругото се секогаш лесни за комбинации. Овие неколку модели кои денес ќе ви ги представиме се комбинација од соработката на италијанската марка Buttero и португалската Por Vocação.

Напиши коментар