ШоуБиз

Кога фановите на Бијонсе “укаат”:)))

Очи в очи со својот идол може да ви се случи апсолутно да го изгубите гласот. Ета, баш тоа и се случи на оваа обожавателка на пејачката Бијонсе, која на еден концерт слегла од бината и прошетала помеѓу масата свои обожаватели… и на еден од нив му го ставила микрофонот пред уста. За среќа тоа траело кратко.

Додека Бијонсе пее еден од своите хитови и се поздравува со фановите, една жена ја инспирира да ѝ го подаде микрофонот за таа да отпее еден дел од песната.

Се слуша само дерење, односно укање, кој е доволен за снимка од 15 секунди која верувам ќе ви го разубави денот и насмее:

Напиши коментар