ШоуБиз

Кога Кети Пери слави роденден на сцена…

Кети Пери вчера наполни 25 години, а прославата започнала на нејзиниот концерт во Белфаст. Нејзините танчери ја изненадиле со торта на сцената и заедно со сите обожаватели ѝ ја отпеале познатата роденденска песна.

–  Ви благодарам, од сè срце ви благодарам! Не би ни посакала на поинаков начин да го прославам роденденот отколку со вас, – изјавила Кети, видно изненадена.

Напиши коментар