man fashion

Кога зимата ќе ви ги покаже забите, вие покажете и го шалот!

Многу наскоро ќе треба да се спремиме за ладните денови. Бидете спремни за она што следи. Според најновите модни трендови кои беа презентирани на модната недела во Париз и Милано мажите оваа есен – зима треба да имаат шал за секоја прилика.

Освен тоа што ќе бидете во тренд, гледајте и на практичната страна. Ова се само неколку предлози за тоа како треба да изгледате оваа есен – зима.

Напиши коментар