ШоуБиз

Кој заработува повеќе? Дејвид или Вики?

Мислеше дека фустаните кои ги креира нема да бидат воопшто популарни, но изгледа многу згреши во проценката. Ако продолжи со истово темпо, до крајот на годинава можно е да заработи околу 95 милиони долари.

Нејзиниот сопруг Дејвид Бекам (36) е еден од најплатените фудбалери на светот и неделно заработува околу 877.000 долари. Викторија Бекам (37), пак, е на добар пат да го престигне сопругот кога станува збор за заработувачката. Таа, во првите три месеци од оваа година со својата модна линија заработила повеќе од 24 милиони долари.

–        На почетокот, Викторија планираше да дизајнира мала линија убави фустани, но на крај креациите станаа планетарно популарни. Не ни сонуваше дека ќе продаде толку фустани и дека ќе заработи толкава пара од дизајнерство, – изјавил еден нејзин пријател.

Инаку, фустаните на Пош Спајш ги носат ѕвезди од типот на Кејт Винслет, Кајние Вест и Шерил Кол.

Напиши коментар