← НАЗАД НА БОЗА

Колекција „Resort“ 2012 на Roberto Cavalli

Колекција „Resort“ 2012 на Roberto Cavalli
1734 Читања

Најновата колекција на гигантот Кавали пленува со својот наситен колорит и впечатливи принтови, карактеристични за стилот на италијанскиот бренд. Дезените на повеќето материјали се јарки и тоа не не чуди, кога станува збор за Роберто Кавали. Животинските и цветни штампи подеднакво се присутни што потсетува на егзотични цветови и животни од џунглите и саваните.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk