Мода

Колекција за есен зима! Извонредно дело на Burberry

Ова е колекција која ќе ве стопли во ладните денови, а и ќе ве направи забележани. Едноставни, но сепак посебни се моделите на Burberry.

Долгите палта се застапени и во машката и во женската колекција. Моделите се тесни, ја пратат линијата на телото и го истакнуваат сексипилот и кај двата пола.

Напиши коментар