Убавина

Колку се важни веѓите за убавиот изглед?

Никогаш не сум помислила дека веѓите толку многу влијаат на убавината. Секогаш кога станува збор за цртите на лицето, даваме акцент на очите, носот, усните, трепките… но, на веѓите никогаш.  А, погледнете колку само тие имаат големо значење за нашиот изглед. Како пример ви ги нудиме фотографиите на познатите, кои се направени со помош на фотошоп, за да видите како тие би изгледале без веѓи.

 

Напиши коментар