← НАЗАД НА БОЗА

Колку внимавате на безбедноста на вашето дете?

Колку внимавате на безбедноста на вашето дете?
1019 Читања

На родителите безбедност на детето би требало да им биде на прво место, но на жалост, не е секогаш така.

Во обид да ја фати топката која од теренот летала на трибината, таткото ја испушти и топката но и ќерката која ја држеше.

Девојчето прелета на долниот ред, а таткото во последен момент успеа да ја фати за нога.

Погледот на неговата сопруга кажа повеќе од зборови.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk