Како ли ќе изгледаме со новите изуми?

Британските научници дојдоа до една совршена формула која неверојатно, но ќе ги “испегла” брчките на нашето лице.

Се верува дека овие таблети ќе го заменат ботоксот и кремите за зрела кожа.

Во клиничкото испитување на овие таблети учествувале 500 жени, на кои им било утврдено дека имаат длабоки брчки. По 14 неделниот третман за бележано е дека кај овие жени брчките се намалиле за 30%.

Овие таблети содржат мешавина од прехрамбени екстракти, витамин Ц, Е, изофлавони, омега 3, ликопини.

Се очекува многу наскоро овие апчиња да се најдат во Англиските аптеки, по цена од 35 фунти.

Напиши коментар