Дестинации

Коракао

Се наоѓа во Карипското Море, овој Холандски имот е едноставно прекрасен. Изгласан е за еден од најдобрите на Карибите, Коракао е како да се наоѓате во тропска Холандија. Градот е изграден во холандскиот стил, но околните места се сите тропски. Одете на плажите, лежете на сонце, и забавувајте се во ноќите што доаѓаат. Времето е прилично стабилно тука во текот на целата година. Тоа е секогаш топло и обично сончево. Ако врне дожд, тоа е меѓу ноември и јануари. И не се грижете за урагани – се наоѓа под ураганскиот појас!

Напиши коментар