Дестинации

Koro Sun Resort

Koro Sun Resort Ви посакува добредојде на Вашиот одмор од соништата.

Од романтичен одмор и незаборавен меден месец па се до фамилијарни одмори, за секого има по нешто. Лоциран на северниот дел од островот Vanua Levu, овој ресорт лежи на 100 хектари раскошна дождовна шума со прекрасна природна убавина. Дозволете да ве понесе убавината и раскошот на Фиџи и заборавете на сè останато.

Уживајте во различните активности како прошетки и излети низ дождовните шуми, велосипедизам, нуркање, а потоа вечерајте во прекрасниот морски ресторан и заспијте со магичното присуство на Јужниот Пацифик.

Напиши коментар