ШоуБиз

Крај на големата љубов?

Еден од најпознатите парови на планетава, пејачката Шакира, 34  и фудбалерот Пике, 24 повеќе не се заедно.

Причината зошто тие не се повеќе заедно е најдена кај Пике. И тоа поради неверство. Тој наводно ја изневерувал Шакира додека таа не била во Шпанија.

Дали има адекватна замена за Шакира? Најверојатно за ова може да ни даде одговор само Пике:)

Напиши коментар