Мода

Кристи Тарлингтон во акција:) Накитот на Роберто Коин нејзина “следна дестинација”

Одлично враќање на супер моделот Кристи Тарлингтон. Таа деновиве ја заврши третата по ред фото – сесија за италијанскиот бренд за накит Роберто Коин.

Мора да признаеме дека Кристи изгледа преубаво. Како времето да застанло за неа. А, што се однесува на накитот тој е луксузен, елегантен и гламурозен. Одличен за жените кои знаат што сакаат.

Напиши коментар