← НАЗАД НА БОЗА

Куракао (Curaçao) – недопрената природа

Куракао (Curaçao) – недопрената природа
2526 Читања

Куракао ќе ве привлече пред се со својата богата историја, чудесната архитектура и неодоливиот шарм препознатлив за прекрасните Кариби. Во Куракао ќе најдете љубезни домаќини и голем број на туристички атракции. Она што најповеќе ќе ве фасцинира е прекрасната природа која ќе ве маѓепса при првиот поглед. За тоа придонесуваат плажите за кои ќе имате чувство дека вие сте првите кои ги посетувате заради недопрената природа.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk