Дестинации

LALUNA – бисерот на Карибите

Лалуна е еден магичен хотел поставен во изолираниот залив, на островот Гренада.

“Рајот е пронајден! Лалуна го комбинира италијанскиот ентузијазам и сензибилитет, со опуштениот Карипски за да постигне навистина магично искуство.

Лалуна е можеби единственото место на светот каде што спојот на културата и природните убавини  се во служба на здравјето и убавината. Место од соништата, место каде јавето и сонот се едно исто. Лалуна за многумина е најубавиот бисер е на Карибите.


 

Напиши коментар