ШоуБиз

Лицата на фановите на фустанот на Лејди Гага! Пронајдете се! :)

Пејачката Лејди Гага направи фустан на кој се најдоа стотина лица од нејзините обожаватели, а фустанот го носеше за една реклама.

Парите од карминот кој го рекламира Лејди Гага ќе се искористат за кампањата: подигање свест за ХИВ вирусот.

Фустанот е креација на стилистот Никола Формичети кој ги испечатил сликите на фановите на Гага на платно во иста боја како и карминот кој се рекламира. Со платно ги изработил и чевлите кои Гага ги носи во рекламата.

Погледнете ја рекламата:

Напиши коментар