Керозин

Lincoln MKS

Подобра управливост, зголемена моќност, намалена потрошувачка на гориво, дополнителна стандардна опрема, повеќе префинетост и новите технологии кои им помагаат на возачите да се намалат ризиците од несреќа. Сите наведени причини обезбедија луксузни клиенти да го разгледаат новиот Lincoln, односно предводникот кај седаните, новиот MKS.

Новиот Lincoln MKS ќе се појави со нов дотеран стил за 2013 година, со голем број на подобрувања кои ќе одговараат или ќе ги надминуваат поскапите кандидати од луксузната класа. Моторот во однос на предходната генерација со 274 коњски сили, овој пат ќе произведува 300 коњски сили.

Напиши коментар