man fashion

Louis Vuitton и машките чанти

Машките чанти беа воскреснати за модата само пред неколку сезони. Порано се сметаше дека чантата е само женски аксесоар. Денес благодарение на големите имиња во модата од Dolce & Gabbana до  Louis Vuitton, машките чанти станаа неразделив дел од машкиот гардербер.

Неодамна Louis Vuitton ги презентираше своите модели за есен – зима 2011/12 . Новата колекција машки чанти е наречена Damier Infini. Сите аксесоари се изработени од кожа со највисок квалитет.

Напиши коментар