man fashion

Луксузна есен – зима со Burberry

Модниот бренд Burberry ја објави колекцијата за оваа есен – зима. Што се однесува до машката популација, колекцијата ја сочинуваат луксузни парчиња облека.

Сепак ова е бренд кој е основан уште во 1856 година, па веќе добро знае да го оцени идниот тренд и без сомнение добро да го изведе сето тоа. Но, да напоменеме и цените се во склад со нивниот квалитет.

Погледнете еден дел од колекцијата наменета за нас мажите.

Напиши коментар