ШоуБиз

Мајк Маерс на 48 години за прв пат е татко! Ама чекал:)

Мајк Маерс може и официјално да си ја додаде титулата – татко во своето резиме. Ѕвездата од Шрек филмовите и неговата жена Кели Тисдејл го добија првото дете, и тоа се работи за прекрасно синче кое ќе се вика Спајк.

Можете да замислите колку беше среќен 48-годишниот Мајкл. Инаку тој никогаш во јавност не ги изнесува ваквите работи и за раѓањето на детето се криело доста време.

Мајкл криеше и за својот брак, сè додека не се дозна дека тој и жена му тајно се венчале есента, 2010 година.

Сепак, нека ви е здраво и живо синчето, па и за други да дочекаме!

Напиши коментар