ШоуБиз

Мајкл Џексон бил мртов уште пред да го однесат во болница!

На судењето на доктор Конрад е изнесена уште една вистина. Најновите факти говорат дека телото на Мајкл Џексон било однесено во болница безживотно.

Докторот продолжува со својата приказна дека Мајкл ги земал лекарствата на своја рака и дека тој не е виновен за неговата смрт. Она што сега го збунува целиот случај е дека Мајкл починал уште пред да биде однесен во болница.

Напиши коментар