Sweet Home

Малку поинакви лустери

Ви се досади од класични лустери и светилки во домот???

Сакате да пробате нешто ново, иновативно и безвременско со кое ќе го освежите вашиот дом???

Овие рачно дувани стаклени сфери создаваат магично, елегантно и модерно опкружување. Тие се дел од колекцијата 28 на компанијата Bocci, која ги комбинира дизајнот и производството поддржани со иновативни идеи и материјали, истражувања, а го задржуваат високиот стандард на изработка.

Со својот современ, но безвременски дизајн, и со високиот квалитет овие лустери ќе бидат гордост на секој сопственик.

Напиши коментар