ШоуБиз

Мамо спаси мееее:)))

Ова е малата принцеза Лоиса која ја имаше првата средба со мега ѕвездата Лејди Гага. На почетокот кутрото дете беше преплашено, бараше помош од маја си, но Гага знае како со децата.

За многу кратко време Гага успеа да го смири расплаканото детенце и да ја придобие неговата љубов. Најверојатно тоа се должи на понормалниот изглед на Гага. Како би било кога таа би била облечена во некој од нејзините “посебни” костими?

Напиши коментар