man fashion

Машка мода во една боја

Ускладувањето на боите е едно од основните правила за убав изглед, без оглед на модните трендови.

Тонирање на облеката, односно целиот изглед во една боја е моден тренд за есен – зима. Доколку не сте еден од оние кои сакаат облека во иста боја, тогаш искомбинирајте две до три сродни бои, така сигурно ќе бидете во тренд престојнава зима.

Напиши коментар