ШоуБиз

Мемоари за животот на Ејми Вајхаус!

Поранешниот таксист Мич Вајнхаус најпрво стана пејач, а сега е во план да започне да ги пишува мемоарите на својата ќерка Ејми.

Мич планира да објави книга во сеќавање на својата ќерка која најверојатно ќе се вика „Ејми: Мојата ќерка“.

–  Имам впечаток дека морам да ја напишам книгата за да ја обелоденам целата вистина за Ејми, но и да си помогнам на себе си да продолжам понатаму со животот, – изјавил Мич Вајнхаус.

 

Напиши коментар