ШоуБиз

Мила Јовович и крајот на светот изгледаат вака…

Многумина ќе останат вчудоневидени по сликиве што следуваат. Мила Јовович е екстремно секси и заводлива во новиот календар за Кампари, а сликите се со тематика од крајот на светот.

35-годишниот модел позирал за фотографот Димитри Данилов за серија високостилизирани апокалиптични слики. Името на календарот е „ Срцка, крај на светот е“, а во него се претставени сцени од поплави, земјотреси и ледено доба.

На сите слики Мила држи чаша или шише со Кампари. Инаку, секоја година се печатат по 9.999 копии од календарот и тие главно се даваат на пријатели на компанијата. Еве погледнете ги 12-те слики кои воодушевуваат со посебноста и едноставноста:

 

Напиши коментар