← НАЗАД НА БОЗА

Миранда Кер и козите на реклама!

Миранда Кер и козите на реклама!
900 Читања

Рекламата за пролетната колекција на познатата марка Бали е готова и изгледа неверојатно.

На живописната реклама снимена во Швајцарија на Алпите можат да се видат модни икони како Миранда Кер, Џулија Стегнер, Кедрик Бир и Роберт Коњиќ, како и неколку кози. Се работи за најновата колекција пролет/лето 2012 година.

Креативниот директор на Бали Мајкл Херц за четириногите ѕвезди вели:

–  Веќе ја претставивме козата како амблем на модниот бренд и правилен чекор беше што ги вметнавме во рекламата. Сакавме сликите да изгледаат шармантно и да ги насмеат потрошувачите.

Мисијата е остварена, во тој случај!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk