ШоуБиз

Многу хумани ѕвездиве – се натпреваруваат кој повеќе ќе донира

Пејачката Кети Пери одлучила да го даде на аукција еден од фустаните кој го има носено на концертите, а собраните финансиски средства да ги даде во добротворни цели.

Фустанот кој го Кети одбрала, го носеше на турнејата „California Dreams“. Таа исто така се согласила лично да го запознае тој што го купил фустанот. Пери ќе му го предаде фустанот на купувачот следната недела позади сцена.

Инаку, заработените пари, односно 8.000-те долари се донирани на Црвен Крст.

Напиши коментар