Мода

Модата од 70-тите години

Модата од 70-дини повторно во мода од оваа есен. Фустаните кои можеме да ги најдеме во гардероберите од нашите мајки, повторно се достапни во продавниците. Фустаните до колена се одличен избор доколку одите на работа, но истите можете да ги носите во сите пригоди.

Напиши коментар