Мода

Модерни фризури за долга коса

Степенасто потшишана коса е одлична идеја доколку имате долга густа коса. Долгата и густа коса бара постојано да и се потсекуваат врвовите за да остане здрава.

Доколку имате долга коса секогаш ќе бидете во предност, затоа што таа остава голем простор за креативност, тоа значи дека секој ден може да имате нова фризура доколку тоа го сакате.  Сјајните влакна се обликувани во фризура која рефлектира со елеганција и гламур. Не грижете се ако барате инспирација за секој ден, тука сигурно ќе го пронајдете својот фаворит.

Напиши коментар