Убавина

Модерни фризури за кратка коса

Ви ги претставивме модерните фризури за долга коса, па сега е ред да ги покажеме и фризурите за оние со кратка коса. Ова се фризурите кои беа најзастапени на модните писти за сезона есен – зима, но и последното што го имаат познатите светски ѕвезди. Имате на предлог многу фризури, па се надеваме дека една од нив ќе ви се допадне и ќе ви одговара на вашето лице.

Напиши коментар