man fashion

Модерни машки јакни за оваа есен

Јакните, особено на есен зависат од временските температури. Со сигурност не можете една иста јакна да носите на почетоко на есената и подоцна, кога веќе се приближува зимата. Но, ова се неколку типа модерни јакни, кои ќе можете да ги прилагодите на стилот и на временските услови.

Etro
DSquared2
Gucci
Lacoste
Loro Piana
Versace

Напиши коментар