ШоуБиз

Може ли да ја препознаете пејачкава на сликата?

Оваа популарна пејачка снимаше сет фотографии во прилог на светската промоција на препарати за коса. Стилистите и фотографот ја однесоа во сосем друга димензија и ја претставија во сосем поинакво светло.

Кети Пери е е речиси непрепознатлива на овие слики. Таа е претставена како секси дама од 50-те која го има целиот гламур за себе.

До сега Кети Пери во своите спотови неколку пати ја покажуваше својата моќ на трансформација, но никогаш до сега го нема постигнато овој ефект.

Напиши коментар