man fashion

Надал повторно се соблекува за Армани

Еден од најпознатите светски тенисери, Рафаел Надал повторно сними рекламна кампања за „Армани“ – овој пат, рекламата е вистински акционен филм.

За разлика од претходната рекламна кампања за долна облека на „Армани“, оваа реклама, според зборовите на авторот, барала нешто повеќе актерски вештини и способности. Меѓутоа, Надал во тоа се снашол како риба во вода, односно и тоа му појде од рака. Му дојде многу лесно да се снајде во моделингот, како да е роден за тоа.

Миксот на „Џејмс Бонд“ и „Невозможна мисија“ во комбинација со попатно соблекување на познатиот тенисер, најверојатно многу добро ќе ја продаде рекламираната долна облека.

Погледнете како тоа го прави Надал:

Напиши коментар